Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Cestovinový šalát

Cestovinový šalát

Zdroj: archív

Reklama

Čas prípravy: 15 minút. Čas varenia: 10 minút.

Potrebujeme: 200 g viacfarebných cestovín, 250 ml pochúťkovej kyslej smotany, 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave (185 g), 1 menšia konzerva kukurice, 150 až 200 g zelených olív s papričkou, 8 koktailových paradajok

Ako na to:

1. Viacfarebné cestoviny uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode. Scedíme ich a dáme do hlbšej misy.

2. Z tuniaka scedíme prebytočnú šťavu a pridáme ho k cestovinám. Kukuricu a olivy scedíme a necháme odkvapkať. Pridáme kyslú smotanu, kukuricu, paradajky nakrájané na štvrtiny a olivy na kolieska.

3. Podľa chuti môžeme pridať trochu nálevu z olív.

Vyberáme pre vás niečo PLUS