Chrenové teľacie rezne
21. 8. 2009, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:35)

Zdroj: Život
Reklama
Čas prípravy: 30 minút. (4 porcie)
Potrebujeme: 500 g teľacieho mäsa, 100 g strúhaného chrenu, 100 g hladkej múky, 3 lyžice mlieka, 3 vajcia, 200 g strúhanky, 12 lyžíc oleja, 1 citrón, soľ, mleté čierne korenie
Postup:
1. Rezne očistíme, nakrájame, naklepeme, osolíme a okoreníme. Mäso z oboch strán potrieme chrenom, obalíme v múke, vo vajciach rozšľahaných v mlieku a v strúhanke.
2. Na panvici rozohrejeme olej a mäso vyprážame z oboch strán dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou, ozdobené plátkom citróna.