Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Ako dosiahnuť, aby sa vám cestoviny po uvarení nelepili? S malým trikom ich ľahko oddelíte

Bleskové paradajkové špagety

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Uvarili ste si cestoviny, nechali ste ich odkvapkať a už ich nemôžete od seba odlepiť? Pomôže malý trik.

Radíme vám:

Pri zlievaní si odložte trochu vody z cestovín, ktorou odkvapkané cestoviny pred servírovaním prepláchnite.

Cestoviny môžete pred servírovaním prepláchnuť aj horúcou vodou. Najmä dlhé cestoviny ako špagety či makaróny sa nebudú lepiť a ľahšie ich rozdelíte do tanierov.

Cestoviny verdura máte hotové raz - dva!

Zdroj: Shutterstock

Cestoviny verdura máte hotové raz - dva!

Zdroj: Shutterstock

Špagety Bolognese

Zdroj: Shutterstock

Parmezánové motýliky s mäskom

Zdroj: Shutterstock

Ilustračná snímka

Vyberáme pre vás niečo PLUS