Ako dosiahnuť, aby sa vám cestoviny po uvarení nelepili? S malým trikom ich ľahko oddelíte
1. 9. 2016, 13:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:56)

Zdroj: Shutterstock
Reklama
Uvarili ste si cestoviny, nechali ste ich odkvapkať a už ich nemôžete od seba odlepiť? Pomôže malý trik.
Radíme vám:
Pri zlievaní si odložte trochu vody z cestovín, ktorou odkvapkané cestoviny pred servírovaním prepláchnite.
Cestoviny môžete pred servírovaním prepláchnuť aj horúcou vodou. Najmä dlhé cestoviny ako špagety či makaróny sa nebudú lepiť a ľahšie ich rozdelíte do tanierov.

Zdroj: Shutterstock
Cestoviny verdura máte hotové raz - dva!
Zdroj: Shutterstock
Špagety Bolognese
Zdroj: Shutterstock
Parmezánové motýliky s mäskom
Zdroj: Shutterstock
Ilustračná snímka
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Výber pre vás
Trápia Vás vlhké steny na dome? Vysušíme ich.Sponzorované