Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Aj vám sa smotana pri zahusťovaní polievky vždy zrazí? Stačí ju vymiešať s TÝMTO a máte po probléme

Polievka z medvedieho cesnaku

Zdroj: Shutterstock‎

Reklama

Rada doma pripravujem krémové polievky. Často sa mi však stáva, že sa smotana pri zahusťovaní zrazí. Dá sa tomu predísť?

Radíme vám:

Crème fraîche alebo smotana, či už kyslá alebo na varenie, sa nezrazí, keď ju vymiešate s malým množstvom múky alebo škrobovej múčky, na konci varenia zamiešate do rozmixovanej polievky a tú len prehrejete, nevaríte.

Ako sa šikovne zbaviť masti v polievke?

Zdroj: Shutterstock

Ako sa šikovne zbaviť masti v polievke?

Zdroj: Shutterstock.com

Ilustračné foto

Zdroj: Shutterstock

Tekvicová polievka

Zdroj: Dušan Křístek

Krémová uhorková polievka

Vyberáme pre vás niečo PLUS