Reklama

Kysnutý koláč pre lenivé: Skúste recept s čučoriedkami, ktorý robievali naše babky, výsledok stojí za to

Čučoriedkový koláč

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Výhodou tohto koláčika je, že aj keď je z kysnutého cesta, v podstate kysne až pri pečení. Tak ušetríte čas a výsledok bude stáť zato.

Čučoriedkový koláč

Takto sa to podarí:

Zo surovín vymiesime hladké cesto, ktoré sa odlepuje od misy. Vareškou ho vyformujeme do vymasteného malého pekáča. Poukladáme čučoriedky a posypeme strúhankou zmiešanou s cukrom. Pečieme na 200 °C asi 20 minút.

Čučoriedkový koláč

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Čučoriedkový koláč

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Čučoriedkový koláč

Vyberáme pre vás niečo PLUS