Logo
Reklama

Dusíte mäso, ale ono nie a nie zmäknúť? S TÝMTO trikom to už nikdy nebudete riešiť!

Dusené mäso na koreňovej zelenine

Zdroj: © StockFood

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Dusenie mäsa už nemusí byť veda. Robte to, ako my a celá rodina sa poteší!

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás