Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Grilované avokádo s tuniakom

Grilované avokádo s tuniakom

Zdroj: isifa

Reklama

Čas prípravy: 20 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 2 avokáda, 350 g čerstvého tuniaka, 3 až 4 PL sladkokyslej omáčky, 1 malá cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL oleja, 1 PL citrónovej šťavy

Postup:

1. Avokáda rozpolíme a zbavíme kôstok. Reznú stranu pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu ošúpeme a najemno nasekáme. Tuniaka nakrájame nadrobno, premiešame s cibuľou a s omáčkou. Osolíme a okoreníme.

2. Avokádo potrieme olejom a reznou stranou nadol položíme na 2 až 4 minúty na rozohriaty gril. Hotové preložíme na taniere a naplníme tuniakovou zmesou. Osolíme, okoreníme a podávame.

Vyberáme pre vás niečo PLUS