Guláš z diviny
17. 3. 2010, 1:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:29)

Zdroj: Život
Reklama
Čas prípravy: 40 minút, 4 porcie
Potrebujeme: 500 g mäsa z diviny, 1 veľká cibuľa, 2 lyžice oleja, 1 lyžica hladkej múky, 2 lyžice paradajkového pretlaku, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie
Postup:
1. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a speníme na oleji. Pridáme mletú papriku, očistené a odblanené mäso pokrájané na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a podusíme domäkka. Podľa potreby premiešame a podlievame horúcou vodou.
2. Keď mäso zmäkne, poprášime ho múkou a premiešame.
3. Paradajkový pretlak zmiešame s trochou vody z mäsa, prilejeme do hrnca a krátko povaríme.
4. Podávame s varenými zemiakmi alebo cestovinou.
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Výber pre vás
Trápia Vás vlhké steny na dome? Vysušíme ich.Sponzorované