Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Guláš z diviny

Guláš z diviny

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 40 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 500 g mäsa z diviny, 1 veľká cibuľa, 2 lyžice oleja, 1 lyžica hladkej múky, 2 lyžice paradajkového pretlaku, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie

Postup:

1. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a speníme na oleji. Pridáme mletú papriku, očistené a odblanené mäso pokrájané na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a podusíme domäkka. Podľa potreby premiešame a podlievame horúcou vodou.

2. Keď mäso zmäkne, poprášime ho múkou a premiešame.

3. Paradajkový pretlak zmiešame s trochou vody z mäsa, prilejeme do hrnca a krátko povaríme.

4. Podávame s varenými zemiakmi alebo cestovinou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS