Reklama

Husacia pečeň na cibuľke

Archív

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 30 minút

Potrebujeme: 1/2 kg husacej pečene, 50 g husacej masti, 2 cibule, drvená rasca, 500 ml vývaru, 2 lyžice hladkej múky, trochu čierneho korenia, soľ, 2 dl oleja.

Ako na to: Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme rascu a pečeň v celku, ktorú z každej strany opekáme približne 7 minút. Zaprášime lyžicou múky, pridáme vývar a chvíľu dusíme.

Nakoniec osolíme a okoreníme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme v múke a opečieme na oleji dozlatista. Pečeň podávame spolu s opečenou cibuľkou a s lokšou, prípadne chlebom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS