Husacia pečeň na cibuľke
16. 5. 2008, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:35)

Zdroj: Život
Reklama
Čas prípravy: 30 minút
Potrebujeme: 1/2 kg husacej pečene, 50 g husacej masti, 2 cibule, drvená rasca, 500 ml vývaru, 2 lyžice hladkej múky, trochu čierneho korenia, soľ, 2 dl oleja.
Ako na to: Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme rascu a pečeň v celku, ktorú z každej strany opekáme približne 7 minút. Zaprášime lyžicou múky, pridáme vývar a chvíľu dusíme.
Nakoniec osolíme a okoreníme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme v múke a opečieme na oleji dozlatista. Pečeň podávame spolu s opečenou cibuľkou a s lokšou, prípadne chlebom.