Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jablkovo-pórová príloha

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

4 PORCIE; ČAS PRÍPRAVY: 30 MINÚT 1 pór 3 vajcia...

...1 veľká mrkva
3 jablká
1 konzerva hrášku
1 tatárska omáčka
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP:
1. Umytý a očistený pór nakrájame na tenké kolieska, vajcia uvaríme natvrdo (8 minút), necháme vychladnúť a pokrájame nadrobno. 2. Mrkvu nahrubo postrúhame, jablká očistíme a pokrájame na kocky. Všetky suroviny vložíme do veľkej misy, pridáme precedený hrášok a tatársku omáčku. Dobre premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme. 3. Šalát odložíme na chvíľu do chladničky a vychladený podávame s celozrnným chlebom alebo pečivom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS