Jablkovo-pórová príloha
31. 1. 2007, 1:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:17)

Zdroj: Archív
Reklama
4 PORCIE; ČAS PRÍPRAVY: 30 MINÚT 1 pór 3 vajcia...
...1 veľká mrkva
3 jablká
1 konzerva hrášku
1 tatárska omáčka
mleté čierne korenie
soľ
POSTUP:
1. Umytý a očistený pór nakrájame na tenké kolieska, vajcia uvaríme natvrdo (8 minút), necháme vychladnúť a pokrájame nadrobno. 2. Mrkvu nahrubo postrúhame, jablká očistíme a pokrájame na kocky. Všetky suroviny vložíme do veľkej misy, pridáme precedený hrášok a tatársku omáčku. Dobre premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme. 3. Šalát odložíme na chvíľu do chladničky a vychladený podávame s celozrnným chlebom alebo pečivom.