Logo
Reklama

Jemný jablkový koláč

Nový Čas pre ženy

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Potrebujeme (na 20 kusov): Cesto: 360 g hladkej múky • 200 g bravčovej masti • 2 vajcia • 2 PL octu • 1 PL kryštálového cukru • soľ Plnka: 750 g jabĺk • 150 g práškového cukru • 1 PL mletej škorice • za hrsť sušených hrozienok • 100 g rozdrvených piškót alebo strúhanky • tuk na vymastenie a hrubú múku na vysypanie plechu.

Diskusia

(0)

Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás