Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jogurtová torta s čučoriedkami

Reklama

Čas prípravy: 40 minút, 8 porcií

Potrebujeme: 2 tégliky smotany na šľahanie, 30 g mletej želatíny, 150 ml mlieka, 400 ml bieleho jogurtu, 70 g kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1 balíček detských piškót, 500 ml čučoriedok

Postup:

1. Želatínu zalejeme studeným mliekom a necháme napučať. Mlieko zohrejeme vo vodnom kúpeli a miešame, kým sa želatína nerozpustí.

2. Jogurt izbovej teploty rozmiešame s kryštálovým aj vanilkovým cukrom, vmiešame do neho želatínu, čučoriedky a vyšľahanú smotanu.

3. Zmes naplníme do tortovej formy striedavo s piškótami a necháme v chlade stuhnúť.

Vyberáme pre vás niečo PLUS