Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kapustové rezne

Schudnite za 7 dní 5 kíl dolu.

Zdroj: archív

Reklama

Na prípravu kapustových rezňov mäso nepotrebujete. Inšpirujte sa jednoduchým receptom a pripravte rodine netradičný obed.

Potrebujeme: 400 g bielej kapusty, 80 g hladkej múky, 150 g strúhanky, 2 vajcia, soľ, olej, plátkový syr

Postup:

1. Kapustu uvaríme v osolenej vode domäkka. Dáme odkvapkať na sitko a rozdelíme ju na jednotlivé listy. Tvrdý hlúbik vyklepeme ako mäso.

2. Potom jednotlivé listy a hlúbik osolíme, vždy 2 listy obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke.

3. Vyprážame na rozpálenom oleji.

4. Podávame so zemiakovou kašou a ozdobené petržlenovou vňaťou. Medzi dva listy môžeme dať aj plátok syra a takto rezeň obaliť v trojobale a vypražiť.

Vyberáme pre vás niečo PLUS