Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Karfiol s bryndzou a so slaninkou

Karfiol s bryndzou a so slaninkou

Zdroj: iStock

Reklama

10 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 1 kus karfiol, 250 gram bryndza, 150 gram prerastená slanina, soľ, čerstvá pažítka, petržlenová vňať alebo kôpor

1.

Karfiol rozoberieme na menšie ružičky a uvaríme v osolenej vode na skus. Pozor, aby sa nerozvaril, lebo by z toho bola kaša.

2.

Slaninku nakrájame na kocky alebo pásiky a opečieme na panvici dochrumkava. Bylinky pokrájame nadrobno.

3.

Bryndzu zmiešame s troškou vody, v ktorej sa varil karfiol. Spojíme s karfiolom, so slaninkou a s bylinkami.

Vyberáme pre vás niečo PLUS