Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Katov meč

Archív

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Inšpirujte sa receptom na Katov meč.

Potrebujeme: 750 g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, 150 g cibule, 100 g sladkokyslých uhoriek, 100 g sterilizovanej kapie, 80 g feferónok, 100 g kečupu, worcesterská omáčka, olej

Postup:

1. Mäso pokrájame na pásiky, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Zakryjeme a dusíme domäkka.

2. Cibuľu ošúpeme, nasekáme nadrobno, pridáme k mäsu a opečieme spolu s nakrájanými uhorkami, kapiou a feferónkami. Zmes pokvapkáme worcesterskou omáčkou, kečupom a ešte krátko podusíme. Podávame s hranolčekmi, ryžou a chlebom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS