Košický rezeň
20. 6. 2007, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:00)

Zdroj: Archív
Reklama
6 PORCIÍ; PRÍPRAVA: 30 MINÚT
POTREBUJEME:
600 g teľacieho mäsa
250 g šunky
4 vajcia
100 ml šľahačkovej smotany
soľ
olej
POSTUP:
1. Mäso pokrájame na plátky, narežeme okraje, naklepeme, osolíme a na oleji opečieme z oboch strán.
2. Na malej panvici pripravíme z vajec a zo smotany za stáleho miešania redšiu praženicu, ktorú potom osolíme. Na troške oleja opečieme plátky šunky.
3. Opečené mäso poukladáme na tanier, na každý kus dáme kôpku praženice a zakryjeme ju plátkom pečenej šunky. Podávame s ryžou, hranolčekmi alebo so zeleninovým šalátom.