Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Košický rezeň

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

6 PORCIÍ; PRÍPRAVA: 30 MINÚT

POTREBUJEME:
600 g teľacieho mäsa
250 g šunky
4 vajcia
100 ml šľahačkovej smotany
soľ
olej

POSTUP:
1. Mäso pokrájame na plátky, narežeme okraje, naklepeme, osolíme a na oleji opečieme z oboch strán.

2. Na malej panvici pripravíme z vajec a zo smotany za stáleho miešania redšiu praženicu, ktorú potom osolíme. Na troške oleja opečieme plátky šunky.

3. Opečené mäso poukladáme na tanier, na každý kus dáme kôpku praženice a zakryjeme ju plátkom pečenej šunky. Podávame s ryžou, hranolčekmi alebo so zeleninovým šalátom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS