Logo
Reklama

V KUCHYNI S PEŤOU: Upečieme si jemné ŠIŠKY s touto tajnou ingredienciou: Sú AKO OBLÁČIK!

Fašiangy sú v plnom prúde a tak si nenechajte ujsť príležitosť pripraviť svojim milovaným tieto šišky v tvare srdiečka so šťavnatou malinovou polevou. Zamilujete si ich.

Reklama
Reklama

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás