Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kuracie mäso s paradajkami a olivami

Kuracie mäso s paradajkami a olivami

Zdroj: © StockFood

Reklama

25 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 100 gram čierne olivy, 80 gram strúhaná mozzarella, 4 kus filety z kuracích pŕs, 2 kus paradajka, 1 kus cukina, 1 hrsť bazalka, 1 polievková lyžica olivový olej, soľ, mleté čierne korenie

1.

Rúru predhrejeme na 200 °C, zapekaciu misu vytrieme olejom.

2.

Paradajky sparíme, ošúpeme, zbavíme jadierok a nakrájame na malé kúsky. Cukinu rozpolíme a nakrájame na 0,5 cm hrubé mesiačiky. 4 listy bazalky dáme bokom a ostatok zmiešame s paradajkami. Dochutíme soľou a korením.

3.

Kuracie mäso naukladáme do zapekacej misy, obložíme cukinou a prikryjeme paradajkovou zmesou. Posypeme mozzarellou a olivami.

4.

Pečieme 15 až 20 minút a následne servírujeme ozdobené odloženou bazalkou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS