Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kuracie prsia so zelenou fazuľkou

Archív

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 40 minút.

Potrebujeme: 500 g kuracích pŕs, 300 g mrazenej zelenej fazuľky, 200 g sterilizovanej bielej fazule, 4 lyžice paradajkového pretlaku, 4 lyžice kremžskej horčice, 2 strúčiky cesnaku, sušená bazalka, soľ, olivový olej na vyprážanie

Ako na to: Kuracie prsia umyjeme, naklepeme, osolíme, potrieme kremžskou horčicou, prudko opečieme z oboch strán na olivovom oleji, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku opražíme na plátky nakrájané strúčiky cesnaku, pridáme celé fazuľové struky a bielu fazuľu.

Osolíme, pridáme paradajkový pretlak, sušenú bazalku a dusíme 10 minút. Na tanieri zeleninu servírujeme spolu s pripravenými kuracími prsami.

Vyberáme pre vás niečo PLUS