Reklama

Máte chuť na kuracie rezne, ale neznášate vyprážanie? Pripravte si ich takto, budú chrumkavé aj šťavnaté

Kuracie rezne

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Kuracie rezne potešia malých aj veľkých. Upečte ich v rúre a budú nielen menej mastné, ale ušetríte si starosti s prepáleným a špinavým olejom z vyprážania.

Rezne bez starostí aj výčitiek: Upečte ich v rúre

Potrebujeme:

Kuracie prsia, strúhanka, múka hladká, vajce, soľ, olej

Takto sa to podarí:

1. Rúru predhrejeme na 250 stupňov aj s ventilátorom.

2. Kuracie prsia naklepeme a osolíme z oboch strán rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a ukladáme na plech.

3. Z oboch strán rezne potrieme olejom a pečieme 10-15 minút dozlata. V polovici pečenia obrátime.

Extra tip: Ak zameníme múku za škrob a strúhanku za rozmixované kukuričné lupienky, môžu tieto rezne jesť bez obáv aj ľudia s celiakiou.