Máte chuť na kuracie rezne, ale neznášate vyprážanie? Pripravte si ich takto, budú chrumkavé aj šťavnaté
18. 1. 2018, 12:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:41)

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Kuracie rezne potešia malých aj veľkých. Upečte ich v rúre a budú nielen menej mastné, ale ušetríte si starosti s prepáleným a špinavým olejom z vyprážania.
Rezne bez starostí aj výčitiek: Upečte ich v rúre
Potrebujeme:
Kuracie prsia, strúhanka, múka hladká, vajce, soľ, olej
Takto sa to podarí:
1. Rúru predhrejeme na 250 stupňov aj s ventilátorom.

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Kuracie rezne
2. Kuracie prsia naklepeme a osolíme z oboch strán rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a ukladáme na plech.
Zdroj: Nový Čas pre ženy
Kuracie rezne
3. Z oboch strán rezne potrieme olejom a pečieme 10-15 minút dozlata. V polovici pečenia obrátime.
Zdroj: Nový Čas pre ženy
Kuracie rezne
Extra tip: Ak zameníme múku za škrob a strúhanku za rozmixované kukuričné lupienky, môžu tieto rezne jesť bez obáv aj ľudia s celiakiou.
Zdroj: Nový Čas pre ženy
Kuracie rezne