Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Lahôdkový vajíčkový šalát

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

4 PORCIE; ČAS PRÍPRAVY 10 MINÚT 4 vajcia uvarené natvrdo1 hlávka šalátu2 paradajky200 g čerstvých šampiňónov2 PL majonézy soľ2 PL citrónovej šťavypetržlenová vňať2 PL kyslej smotanymleté čierne korenie

POSTUP: 1. Očistené a umyté šampiňóny nakrájame na plátky a krátko ich podusíme v osolenej vode. V miske rozmiešame smotanu s majonézou, citrónovou šťavou a s petržlenovou vňaťou. Dochutíme soľou a korením. 2. Vajcia nakrájame na osminky a zľahka ich premiešame so scedenými šampiňónmi a ochutenou majonézou. 3. Umyté listy šalátu rozdelíme na 4 taniere. Na listy navrstvíme vajíčkovú zmes, ozdobíme paradajkami a petržlenovou vňaťou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS