Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Losos v marináde

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

6 PORCIÍ; ČAS PRÍPRAVY: 20 MINÚT 1 kg plátkov z lososa olej Marináda: 150 ml oleja 1 ČL soli 2 ČL horčice 2 ČL kečupu 1/2 ČL korenia garam masala 1/2 ČL čili korenia 1/2 ČL mletého čierneho korenia 1 ČL mletej červenej papriky 3 až 4 strúčiky cesnaku

POSTUP:
1. Všetky suroviny do marinády dôkladne vymiešame. Plátky lososa umyjeme a každý pomocou štetca natrieme marinádou z každej strany. 2. Pekáč vymastíme, uložíme naň kúsky lososa a dáme na 10 minút piecť do rúry vyhriatej na 195 °C. Podávame s plátkom citróna a so zemiakmi alebo zeleninovým šalátom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS