Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Marinované kuracie rezne

Marinovavé kuracie rezne

Zdroj: Nový čas pre Ženy

Reklama

Čas prípravy: 30 minút. Čas opekania: 10 až 15 minút. 4 porcie

Potrebujeme: 4 kuracie rezne, 200 ml svetlého piva, grilovacie korenie, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 1 cibuľu, 1 balenie syra s bielou plesňou, olej na vyprážanie

Postup:

1. Pivo rozmiešame s grilovacím korením, roztlačeným cesnakom a so soľou. Do marinády vložíme umyté a naklepané kuracie rezne a necháme ich v chlade niekoľko hodín. Syr pokrájame na 4 plátky.

2. Rezne opečieme z obidvoch strán na horúcom oleji doružova, odložíme do misy a zakryjeme. Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska a speníme na výpeku z rezňov. Na horúce rezne poukladáme kolieska cibule a plátok syra. Necháme chvíľu prikryté, aby sa syr roztopil. Podávame s karí ryžou alebo ryžou s hrozienkami.

Vyberáme pre vás niečo PLUS