Logo
Reklama

Máte v mrazničke bravčové a už neviete, aké jedlo vymyslieť? 4 SUPER recepty musíte vyskúšať

Bravčová krkovička s plackami

Zdroj: archív DJ, foto: NATÁLIA JABLONKOVÁ

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Medzi najobľúbenejšie druhy mäsa u Slovákov patrí bravčovina. Prasiatka už síce v takej miere doma nechováme, mäsovú dobrotu si však aj tak s chuťou doprajeme.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás