Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Milánske bravčové rezne

Milánske bravčové rezne

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 45 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 4 bravčové rezne, 2 vajcia, hladká múka, 1-2 cesnakové strúčiky, olivový olej, paradajkový pretlak, olej na vyprážanie, oregano, bazalka, 1 balíček špagiet, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ

Postup:

1. Rozšľaháme celé vajcia a pridáme do nich prelisovaný cesnak, soľ, korenie, nasekanú vňať a trochu olivového oleja.

2. Umyté rezne naklepeme a dôkladne obalíme v múke, vo vaječnej zmesi a v strúhanke. Vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista. Na panvicu dáme pretlak, zohrejeme a pridáme soľ, korenie, oregano a nasekanú bazalku.

3. Chvíľu spolu podusíme a primiešame špagety, ktoré sme si predtým domäkka uvarili v osolenej vode podľa návodu na obale. Dôkladne premiešame a servírujeme spolu s vyprážanými rezňami a lístkom bazalky.

Vyberáme pre vás niečo PLUS