Milánske bravčové rezne
29. 6. 2009, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:15)

Zdroj: Život
Čas prípravy: 45 minút, 4 porcie
Potrebujeme: 4 bravčové rezne, 2 vajcia, hladká múka, 1-2 cesnakové strúčiky, olivový olej, paradajkový pretlak, olej na vyprážanie, oregano, bazalka, 1 balíček špagiet, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ
Postup:
1. Rozšľaháme celé vajcia a pridáme do nich prelisovaný cesnak, soľ, korenie, nasekanú vňať a trochu olivového oleja.
2. Umyté rezne naklepeme a dôkladne obalíme v múke, vo vaječnej zmesi a v strúhanke. Vyprážame na rozpálenom oleji dozlatista. Na panvicu dáme pretlak, zohrejeme a pridáme soľ, korenie, oregano a nasekanú bazalku.
3. Chvíľu spolu podusíme a primiešame špagety, ktoré sme si predtým domäkka uvarili v osolenej vode podľa návodu na obale. Dôkladne premiešame a servírujeme spolu s vyprážanými rezňami a lístkom bazalky.