Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Mňam, rezne! 4 nové tipy na chrumkavý obal: Stačí šikovný nápad a máte na stole super pochúťku

Mňam, rezne! Vyskúšajte nové tipy na chrumkavý

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak! Máme pre vás 4 nové nápady na chrumkavý obal. Oplatí sa vyskúšať!

Čipsy – podrvené zemiakové čipsy alebo tortillové čipsy premenia rezeň na korenistú a chrumkavú pochúťku.

Kokosové vločky – jemné kuracie a morčacie mäso získa kokosovým obalom príchuť exotiky. Zmiešame 2 : 1 kokos so strúhankou.

Arašidy – dokonalé na bravčové mäsko. Stačí nasekané solené arašidy zmiešať s rovnakým množstvom nadrobeného toastu. Mäso pred obalením neochucujeme.

Parmezán – je nenahraditeľný najmä pri talianskych teľacích rezňoch. 100 g strúhaného parmezánu premiešame so 100 g strúhanky.

Vyberáme pre vás niečo PLUS