Mňam, rezne! 4 nové tipy na chrumkavý obal: Stačí šikovný nápad a máte na stole super pochúťku
6. 5. 2015, 13:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:25)

Zdroj: Shutterstock
Reklama
Neviete si bez rezňov predstaviť nedeľný obed? Urobte ich trochu inak! Máme pre vás 4 nové nápady na chrumkavý obal. Oplatí sa vyskúšať!
Čipsy – podrvené zemiakové čipsy alebo tortillové čipsy premenia rezeň na korenistú a chrumkavú pochúťku.
Kokosové vločky – jemné kuracie a morčacie mäso získa kokosovým obalom príchuť exotiky. Zmiešame 2 : 1 kokos so strúhankou.
Arašidy – dokonalé na bravčové mäsko. Stačí nasekané solené arašidy zmiešať s rovnakým množstvom nadrobeného toastu. Mäso pred obalením neochucujeme.
Parmezán – je nenahraditeľný najmä pri talianskych teľacích rezňoch. 100 g strúhaného parmezánu premiešame so 100 g strúhanky.