Morčacie fašírky so zeleninou na ázijský spôsob
7. 10. 2006, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:18)

Zdroj: Archív
Reklama
6 FAŠÍROK, ČAS PRÍPRAVY: 10 MINÚT 750 g chudej mletej morčaciny 2 očistené mrkvy postrúhané najemno 3 šalotky posekané nadrobno 2 lyžice sójovej omáčky 2 lyžice ošúpaného a nadrobno pokrájaného čerstvého ďumbiera 1/4 lyžičky soli 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
POSTUP: 1. Rozohrejeme gril. 2. V stredne veľkej nádobe zmiešame mleté mäso s mrkvou, šalotkami, sójovou omáčkou, ďumbierom, soľou a mletým čiernym korením. Zo zmesi vytvarujeme 6 rovnakých fašírok. 3. Fašírky pečieme 5 minút pod grilom, obrátime ich a pečieme ešte 4 až 5 minút, kým nie sú dokonale upečené dohneda.