Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Najchutnejšia zemiaková kaša: Urobte ju TAKTO a z obyčajnej prílohy sa razom stane delikatesa!

Keď dodržíte pár pravidiel, vaše pyré bude chutiť ako od šéfkuchára.

Zdroj: Shutterstock‎

Reklama

Ako pripraviť zemiakovú kašu, ktorej neodolá žiaden člen rodiny? Stačí vyskúšať jeden šikovný trik.

Zemiaková kaša je veľmi chutná príloha, ktorá jedlu dodá ten správny šmrnc. Existuje množstvo receptov na to najdokonalejšie pyré, avšak máloktorý radí, ako si vybrať tie najlepšie zemiaky. Práve od nich totiž závisí celková chuť vašej kaše.

Korenistý tvaroh so zemiakmi

Zdroj: Shutterstock

Korenistý tvaroh so zemiakmi

Niektoré zemiaky obsahujú menej škrobu a niektoré sú zasa o čosi menej chutnejšie. Z akých si teda pripraviť ideálnu kašu?

Zdroj: Shutterstock

Taniere a príbory sa v nej zbavia mastnoty a potom už stačí len opláchnuť teplou vodou.

O zemiakoch je známe, že čím viac škrobu obsahujú, tým sú chutnejšie. Nie vždy však dokážeme voľným okom vybrať tie naj. Máme pre vás jeden malý trik. Aby ste si namiešali ideálnu chuť, povyberajte si do svojej kaše rozličné druhy zemiakov. Skoré, neskoré, červené, žlté, biele - každý zemiak je iný a má svojskú chuť a konzistenciu. Zmiešaním viacerých druhov dostanete tú najchutnejšiu kombináciu.

Takto bude vaša kaša vyladená do dokonalosti. Dobrú chuť!

Vyberáme pre vás niečo PLUS