Logo
Reklama

Nemáte času nazvyš a doma sa už ozývajú hladné krky? Upečte im túto rýchlovku z jedného pekáča!

Mäsový nákyp so zemiakmi, s hubami a paradajkami

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Častokrát nás už nenapadá, čo tým našim stravníkom pripraviť dobré pod zub. A tak máme pre vás šťavnatý tip na mäsko, po ktorom sa len tak zapráši...

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás