Nepečená medová roláda
26. 8. 2008, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:29)

Zdroj: Život
Čas na prípravu: 30 mionút
Potrebujeme: 250 g piškót, 150 g práškového cukru, 100 g medu, 40 g kakaa, 1 lyžica mletej čiernej kávy
Bledé cesto: 100 g masla, 1 vanilínový cukor, 100 g práškového cukru, 50 g medu, 100 g kokosovej múčky
Ako na to: Piškóty pomelieme, pridáme práškový cukor, med, kakao a mletú čiernu kávu. Ak sa nám cesto mrví, podľa potreby ešte pridáme med. Všetko premiešame, spojíme a vypracujeme hladké cesto.
Bledé cesto: Z masla, vanilínového a práškového cukru, medu a kokosovej múčky vypracujeme cesto rovnakým spôsobom.
Tmavé cesto rozvaľkáme na podlhovastú placku, prikryjeme druhým cestom a zvinieme do rolády. Necháme stuhnúť v chladničke a pred podávaním priečne nakrájame.