Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Nepečená medová roláda

Archív

Zdroj: Život

Reklama

Čas na prípravu: 30 mionút

Potrebujeme: 250 g piškót, 150 g práškového cukru, 100 g medu, 40 g kakaa, 1 lyžica mletej čiernej kávy

Bledé cesto: 100 g masla, 1 vanilínový cukor, 100 g práškového cukru, 50 g medu, 100 g kokosovej múčky

Ako na to: Piškóty pomelieme, pridáme práškový cukor, med, kakao a mletú čiernu kávu. Ak sa nám cesto mrví, podľa potreby ešte pridáme med. Všetko premiešame, spojíme a vypracujeme hladké cesto.

Bledé cesto: Z masla, vanilínového a práškového cukru, medu a kokosovej múčky vypracujeme cesto rovnakým spôsobom.

Tmavé cesto rozvaľkáme na podlhovastú placku, prikryjeme druhým cestom a zvinieme do rolády. Necháme stuhnúť v chladničke a pred podávaním priečne nakrájame.

Vyberáme pre vás niečo PLUS