Oblátkové rezy
24. 3. 2011, 1:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:50)

Zdroj: archív
Reklama
Čas prípravy: 1 a pol hodiny
Potrebujeme: 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka, 250 g 100% tuku, 150 g práškového cukru, 100 až 150 g nahrubo nasekaných orechov, 100 g jemne nasekaného kandizovaného ovocia, tortové oblátky, čokoládová poleva
Ako na to: Všetky ingrediencie okrem oblátok a polevy vymiešame a vo vodnom kúpeli pomaly uvaríme. Potom hmotu nanesieme na oblátku a zakryjeme ju druhou. Oblátky zaťažíme kuchynskou doskou a necháme do druhého dňa stuhnúť. Hotové naplnené oblátky nakrájame na štvorce a polovicu z nich namočíme do roztopenej čokoládovej polevy.