Omáčka na cestoviny s farebnými paradajkami a mletým mäsom
1. 8. 2018, 2:01 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:51)

Zdroj: iStock
Reklama
15 minút, 4 porcie
Potrebujeme: 1 kus červená cibuľa, 1 strúčik cesnak, 2 polievková lyžica olej, 500 gram mleté mäso, 800 gram farebné cherry paradajky, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, cestoviny
1. Cibuľu, cesnak ošúpeme a nasekáme najemno.
2. Na panvici rozhorúčime olej, pridáme mleté mäso, cibuľu i cesnak. Opekáme 10 minút, osolíme a okoreníme.
3. Paradajky opláchneme, očistíme a nakrájame na mesiačiky. Pridáme k mäsu a spolu opekáme ďalších 5 minút.
4. Podávame s cestovinami a posypané vňaťou.