Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Paradajková omáčka s mletým mäsom

Paradajková omáčka s mletým mäsom

Zdroj: Shutterstock

Reklama

10 minút, 2 porcie

Potrebujeme: 250 gram mleté hovädzie mäso, 200 mililiter pasírované paradajky, 2 kus sterilizovaná uhorka, 2 kus celé nové korenie, 1 kus cibuľa, 1 kus bobkový list, 1 kus mrkva, soľ, mleté čierne korenie, olej

1. Na panvici rozhorúčime olej, pridáme nasekanú cibuľu a chvíľu opekáme dosklovita. Pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme a opečieme do svetlohneda.

2. Pridáme na malé kúsky nakrájanú mrkvu a uhorky, chvíľku popražíme a zalejeme paradajkami. Podľa potreby zriedime vodou. Pridáme bobkový list a nové korenie. Zakryjeme pokrievkou a dusíme asi 20 minút. Dochutíme a podávame s cestovinami.

Vyberáme pre vás niečo PLUS