Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Perfektná sladkosť nielen na silvestrovský stôl: Bonbóny z ovsených vločiek NEPOKAZIA FIGÚRU!

BONBÓNY Z ARAŠIDOVÉHO MASLA

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Chcete niečo zdravé? Bonbóny z ovsených vločiek a medu vám budú zaručene chutiť.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Sledujte výrobu týchto ČOKOLÁDOVÝCH GÚĽ stále dokola, dokola... WOW!

    27 kúskov

    SUROVINY

    1 pohár rozmixovaných ovsených vločiek ● 1 pohár jemného arašidového masla ● 1/2 pohára medu ● 150 g horkej čokolády (52 %) ● čokoládové hobliny na ozdobu

    POSTUP

    Plech vystelieme papierom na pečenie. Vločky zmiešame s arašidovým maslom a medom. Tvarujeme guľky s priemerom asi 3 cm a pokladáme ich na plech. Odložíme na chvíľu do chladničky. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Guľky vyberieme z chladničky a obalíme ich v čokoláde. Posypeme hoblinami čokolády a dáme stuhnúť do chladu.

    Čas prípravy: 20 minút

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.