Čas prípravy: 40 minút, 4 porcie
Potrebujeme: 400 g bravčového stehna (alebo sviečkovice), 200 g bravčovej alebo teľacej pečene, olej na opekanie, 1 cibuľa, 1 lyžička červenej mletej papriky, 1 lyžica vegety, 1–2 feferónky (podľa chuti), l00 ml nealkoholického piva, 1 lyžica kečupu, 1/2 worcesterskej omáčky, voda na podliatie, mleté čierne korenie, soľ
Postup:
1. Mäso nakrájame na tenké(asi 3 mm) plátky a dáme na horúci olej opiecť.
2. Do mäsa pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, vegetu a natenko nakrájanú feferónku.
3. Do voňavej masy vložíme na pásiky nakrájanú pečeň. Pár minút povaríme, dochutíme kečupom, pivom, worcesterskou omáčkou, podlejeme trochou vody a až úplne nakoniec osolíme.
4. Podávame s dobrým chlebom alebo s tmavým celozrnným pečivom a kyslou uhorkou.