Logo
Reklama

Prehnali ste to s čili papričkami a jedlo je príliš pálivé? 5 spôsobov, ako odvrátiť štipľavú katastrofu

S týmito trikmi ušetríte veľa peňazí.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Guláš, čínske rezance, polievky, aj nátierka. Chceme jedlo len trochu pikantné, no nie vždy to vyjde podľa našich predstáv. Čo teraz? Pôjde to ešte zachrániť.

Diskusia

(0)

Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás