Priniesol vám manžel z rybačky "voňavý" úlovok? Poradíme vám ako rybku tejto pachuti zbaviť!
2. 10. 2022, 11:00 (aktualizované: 31. 5. 2024, 7:10)

Zdroj: Shutterstock
Reklama
Rybacie mäso niekedy chutí priveľmi po rybacine. Našťastie existuje dobrý trik, ako ho tejto nepríjemnej chuti zbaviť.
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: shutterstock
Galéria k článku
10 fotografiíPrejsť do galérie

Video Player is loading.
VIDEO: Praktické tipy a rady z mojej kuchyne: OVOCIENedarí sa vám pri úprave rýb prebiť ich rybaciu arómu? Robte to ako profesionáli. Vložte do tuku (olivový olej alebo maslo) vetvičku rozmarínu a ohrievajte, až kým sa nerozvinie jej aróma. Rozmarín vyberte, pridajte pripravenú rybaciu filetu a opekajte z oboch strán 2 až 3 minúty. Rybka bude krásne krehká a úžasne aromatická.
Zdroj: Shutterstock
Každá rybka môže byť chutná...