Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Priniesol vám manžel z rybačky "voňavý" úlovok? Poradíme vám ako rybku tejto pachuti zbaviť!

Image of pretty young woman sitting in kitchen while eating fish and tomatoes.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Rybacie mäso niekedy chutí priveľmi po rybacine. Našťastie existuje dobrý trik, ako ho tejto nepríjemnej chuti zbaviť.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    VIDEO: Praktické tipy a rady z mojej kuchyne: OVOCIE

    Nedarí sa vám pri úprave rýb prebiť ich rybaciu arómu? Robte to ako profesionáli. Vložte do tuku (olivový olej alebo maslo) vetvičku rozmarínu a ohrievajte, až kým sa nerozvinie jej aróma. Rozmarín vyberte, pridajte pripravenú rybaciu filetu a opekajte z oboch strán 2 až 3 minúty. Rybka bude krásne krehká a úžasne aromatická.

    Zdroj: Shutterstock

    Každá rybka môže byť chutná...

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.