Reklama

Pstruhy v alobale

Nový Čas pre ženy

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Čas prípravy: 15 minút; Čas pečenia: 15 až 20 minút

NA 4 PORCIE POTREBUJEME:

4 menšie pstruhy, 120 g údenej slaniny, mletá červená paprika, soľ, olej na vymastenie alobalu, citrón na ozdobu

POSTUP:

1. Pstruhy vyčistíme a osolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Posypeme mletou červenou paprikou a do brušnej dutiny vložíme plátky slaniny.

2. Pripravíme si 4 väčšie kusy alobalu, každý vymastíme olejom a položíme naň pstruha. Dobre zabalíme, poukladáme na suchý plech a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200 °C. Podávame priamo v pootvorenom alobale, ozdobené citrónom.