Pstruhy v alobale
20. 7. 2008, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:57)

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Reklama
Čas prípravy: 15 minút; Čas pečenia: 15 až 20 minút
NA 4 PORCIE POTREBUJEME:
4 menšie pstruhy, 120 g údenej slaniny, mletá červená paprika, soľ, olej na vymastenie alobalu, citrón na ozdobu
POSTUP:
1. Pstruhy vyčistíme a osolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Posypeme mletou červenou paprikou a do brušnej dutiny vložíme plátky slaniny.
2. Pripravíme si 4 väčšie kusy alobalu, každý vymastíme olejom a položíme naň pstruha. Dobre zabalíme, poukladáme na suchý plech a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200 °C. Podávame priamo v pootvorenom alobale, ozdobené citrónom.