Rebierka s medom
16. 8. 2010, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:13)

Zdroj: Život
Reklama
Čas prípravy: 30 minút, čas pečenia: 30 minút, 4 porcie
Potrebujeme: 900 g bravčových rebierok, 5 lyžíc medu, 5 lyžíc sójovej omáčky, soľ, mleté čierne korenie,
Postup:
1. Rebierka umyjeme a poprekrajujeme na jednotlivé rebrá. Preložíme na pekáč, osolíme a okoreníme.
10 minút
2. V malej miske zmiešame med so sójovou omáčkou a polejeme ňou rebierka. Niekoľkokrát ich obrátime a polievame zmesou, aby sa celé pokryli.
10 minút
3. Pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 190 °C, potom teplotu zvýšime na 220 °C a dopekáme ďalších 10 minút. Vyberieme a podávame s chlebom a baraními rohmi alebo chrenom.
10 minút