Logo
Reklama

Rizoto na 5 spôsobov: S TÝMITO receptami potešíte všetkých labužníkov, a hotové sú raz dva!

Hubové s bylinkami

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Variť rýchlo a chutne nie je žiadna veda. Najmä keď stavíte na dokonalý ryžový pokrm, ktorý si urobíte presne podľa svojho gusta, a pridáte k tomu chrumkavý šalát. Ach, to je dobrota!

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás