Rybacia nátierka
22. 10. 2008, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:37)

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Reklama
Čas prípravy: 10 minút; Čas varenia: 10 minút
NA 4 PORCIE POTREBUJEME:
1 konzervu rýb v paradajkovej omáčke alebo vo vlastnej šťave (200 g)
200 g masla
2 vajcia
1 červenú cibuľu
citrónovú šťavu
soľ
POSTUP:
1. Vajcia uvaríme natvrdo. Vychladnuté ich ošúpeme a nasekáme alebo najemno postrúhame.
2. Maslo vymiešame do peny, pridáme vidličkou roztlačené ryby z konzervy, vajcia a nadrobno pokrájanú cibuľu. Všetko spolu dobre a citrónovou šťavou. Nátierku podávame na čiernom chlebe alebo na plátkoch opečenej bagety spolu so zeleninou.
TIP: Podobnú rýchlu nátierku pripravíme aj z tuniaka a konzervovanej fazule.