Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Rybacia nátierka

Nový Čas pre ženy

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Čas prípravy: 10 minút; Čas varenia: 10 minút

NA 4 PORCIE POTREBUJEME:

1 konzervu rýb v paradajkovej omáčke alebo vo vlastnej šťave (200 g)
200 g masla
2 vajcia
1 červenú cibuľu
citrónovú šťavu
soľ

POSTUP:


1. Vajcia uvaríme natvrdo. Vychladnuté ich ošúpeme a nasekáme alebo najemno postrúhame.

2. Maslo vymiešame do peny, pridáme vidličkou roztlačené ryby z konzervy, vajcia a nadrobno pokrájanú cibuľu. Všetko spolu dobre a citrónovou šťavou. Nátierku podávame na čiernom chlebe alebo na plátkoch opečenej bagety spolu so zeleninou.

TIP: Podobnú rýchlu nátierku pripravíme aj z tuniaka a konzervovanej fazule.

Vyberáme pre vás niečo PLUS