Reklama

Rybacie rizoto

Rybacie rizoto

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Čas prípravy: 10 minút. Čas varenia: 20 minút.

Potrebujeme (na 4 porcie): 2 hrnčeky ryže, 4 plátky rybieho filé, 200 g mrazenej zeleniny podľa chuti (napr. hrášok s karotkou), 1 PL masla, vegetu, mleté čierne korenie, soľ, olej, petržlenovú vňať

Takto sa to podarí:

1 Umytú ryžu orestujeme na rozohriatom oleji, zalejeme vriacou vodou, osolíme a udusíme domäkka. Podľa potreby dolievame horúcu vodu.

2 Filé osolíme, ochutíme vegetou, korením a podusíme na masle. Pridáme zeleninu a všetko domäkka udusíme.

3 Uvarenú ryžu zľahka premiešame so zeleninou, rozdelíme na taniere, pridáme rybie filé a podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame zeleninový šalát.