Rybí šalát cézar
25. 7. 2006, 2:00

Zdroj: Archív
Reklama
4 PORCIE; ČAS PRÍPRAVY 20 MINÚT 8 ks rybích prstov 1 ľadový šalát1 až 2 staršie rožky100 g strúhaného syra (najlepšie parmezánu) 1 téglik kyslej smotanysoľ a mleté čierne korenie 1 PL olivového oleja2 strúčiky cesnaku
POSTUP: 1. Šalát umyjeme, osušíme a natrháme na kúsky. Rožky nakrájame na kocky a opražíme na troche olivového oleja, pridáme k nim aj nadrobno pokrájaný cesnak. Rybie prsty upečieme alebo vypražíme. 2. Do misy vložíme natrhaný šalát, pridáme opečené kocky z rožkov aj na kocky nakrájané rybie prsty. Posypeme strúhaným syrom a veľmi jemne premiešame. Kyslú smotanu osolíme, okoreníme podľa chuti a podávame zvlášť.