Rýchla rybacia polievka so zeleninou
26. 11. 2009, 1:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:32)

Zdroj: NČPŽ
Reklama
Čas prípravy: 20 minút. Čas varenia: 15 minút.
Potrebujeme: 600 g rýb (napríklad z tresky, pstruha...), 1,5 l vody, 1 cibuľu, 2 mladé póry, 1 petržlen, 1/4 zeleru, 1 bobkový list, 4 zrnká celého čierneho korenia, 4 paradajky, 1 PL masla, 1 PL posekanej petržlenovej vňate, soľ
Postup:
1 Očistené, umyté a nakrájané ryby vložíme do osolenej vriacej vody. Pridáme cibuľu, pór, pokrájaný petržlen, zeler, bobkový list, celé čierne korenie a 5 až 10 minút povaríme.
2 Do polievky pridáme ošúpané, nakrájané paradajky a uvaríme domäkka.
3 Nakoniec primiešame maslo a petržlenovú vňať.