Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Rýchly tip na spracovanie fazule: Skúste ju pred varením namočiť do minerálky a uvidíte, čo sa stane!

Ilustračná snímka

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Milujete fazuľovú polievku, ale prekáža vám, že ju pre tvrdosť sušenej fazule neviete uvariť rýchlejšie? Vyskúšajte tento tip s minerálkou, a budete veľmi prekvapení.

Predtým, ako sa pustíte do varenia sušenej fazule, treba ju namočiť vo vody. Ak však použijete minerálku, výsledok bude celkom iný.

Sušenú fazuľu treba pred varením namočiť do vody, aby nasala dostatok tekutiny a dala sa uvariť. Keď ju však pred varením namočíte do minerálnej vody, vďaka soliam a minerálom sa čas následného varenia výrazne skráti. Vyskúšajte a uvidíte!

Vyberáme pre vás niečo PLUS