Šikovný tip na spracovanie fazule: Ak ju pred varením namočíte do minerálky, výsledok bude celkom iný!
12. 12. 2015, 7:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:16)

Zdroj: Shutterstock.com
Reklama
Prekáža vám tvrdosť sušenej fazule? Skúste ju pred varením namočiť do minerálky a uvidíte, čo sa stane.
Predtým, ako sa pustíte do varenia sušenej fazule, treba ju namočiť vo vody. Ak však použijete minerálku, výsledok bude celkom iný.
Sušenú fazuľu treba pred varením namočiť do vody, aby nasala dostatok tekutiny a dala sa uvariť. Keď ju však pred varením namočíte do minerálnej vody, vďaka soliam a minerálom sa čas následného varenia výrazne skráti. Vyskúšajte a uvidíte!

Zdroj: Shutterstock
Ilustračná snímka