Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Ryžový šalát s tuniakom

Ryžový šalát s tuniakom

Zdroj: Recepty zo života 15 a 16, upravila: Stanislava Longauerová

Reklama

Čas prípravy: 35 minút, porcie: 2

Potrebujeme: 2 hrnčeky uvarenej ryže, 2 paradajky, 1 šalátovú uhorku, 1 menšiu cibuľu, 1 konzervu tuniaka (180 g), 100 g ľahkej majonézy, šťavu z 1/2 citróna, mleté čierne korenie, soľ

Postup:

1. Uvarenú a vychladnutú ryžu dáme do hlbšej misy. Pridáme umyté a nakrájané paradajky, uhorky a cibuľu.

2. Osolíme, okoreníme, pridáme majonézu, tuniaka a zľahka premiešame.

3. Pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s čiernym chlebom a hlávkovým šalátom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS