Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Šalát s kuskusom a reďkovkou

Šalát s kuskusom a reďkovkou

Zdroj: archív firiem

Reklama

Čas prípravy: 10 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 100 ml bieleho vína, 400 ml zeleninového vývaru, 250 g kuskusu, 250 g reďkoviek, 4 jarné cibuľky, 1 strúčik cesnaku, 3 PL olivového oleja, 2 až 3 PL citrónovej šťavy, soľ, mleté čierne korenie

Postup:

1. V hrnci privedieme do varu víno s vývarom. Horúcu tekutinu nalejeme na kuskus, zakryjeme a necháme 5 minút odležať. Potom premiešame vidličkou.

2. Vo väčšej mise zmiešame kuskus, očistené a nakrájané reďkovky, jarné cibuľky, roztlačený cesnak a olej.

3. Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením. Podávame s grilovaným kuracím mäsom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS