Podobne populárny ako tiramisú je aj anglický dezert trifle, v preklade „maličkosť“, ktorý pochádza z viktoriánskeho obdobia. Je otázkou, prečo tento chuťovo jedinečný dezert dostal také pomenovanie. Azda preto, že jeho príprava je taká jednoduchá a rýchla. Podľa tradičného receptu môžeme piškóty pred vložením do misy alebo pohárov z jednej strany potrieť malinovým džemom.
Broskyňové
Väčšiu konzervu broskýň scedíme a necháme odkvapkať. V malom množstve vlažnej vody rozpustíme 15 g želatíny. Detské piškóty z jedného balíka po dve pospájame malinovým lekvárom a polovicu rozdelíme do šiestich pohárov. Na piškóty poukladáme polovice broskýň. Šťavu z kompótu ohrejeme a rozpustíme v nej želatínu. Polovicu šťavy nalejeme na broskyne a necháme stuhnúť. Vrstvu piškót a želatíny zopakujeme. Po stuhnutí ozdobíme osladenou šľahačkou a ozdobíme kandizovaným ovocím.