Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Skvelý letný dezert po dobrom obede: Pripravte si domácu zmrzlinu bez cukru, inú už chcieť nebudete

Nový Čas pre ženy

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Dajte si ľahkú zmrzlinku na horúci deň. Melónový sorbet vás určite osvieži!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Skvelý letný dezert po dobrom obede: Pripravte si domácu zmrzlinu bez cukru, inú už chcieť nebudete

    Melónovo-jahodový sorbet

    5 hrnčekov nakrájaného melóna

    250 g čerstvých jahôd

    1 hrček lístkov mäty

    1 lyžica medu

    Šťava z polovice limetky

    trošku vodky (môžeme vynechať)

    Zdroj: Nový Čas pre ženy

    Nový Čas pre ženy

    Melón, jahody, med, limetku a vodku spolu rozmixujeme ponorným mixérom.

    Pridáme nakrájané lístky mäty, premiešame a vylejeme do formy, ktorú uložíme do mrazničky minimálne na 4 hodiny. Počas tejto doby každú hodinu sorbet premiešame a vložíme naspäť do mrazničky. Pred podávaním sorbet vytiahneme z mrazničky aspoň 10 minút dopredu aby povolil.

    A ďalšie vynikajúce letné recepty hľadajte v našom bombovom letnom XXL vydaní Varenie & pečenie!

    Zdroj: Nový Čas pre ženy

    Nový Čas pre ženy

    Vyberáme pre vás niečo PLUS